Test cuplu în funcţie de anul naşterii

cuplu-suparat-300x200

Vă iubiţi puţin, mult, la nebunie? Iată un tablou simplu, care vă poate ajuta să aflaţi rapid dacă inima dvs. şi a partenerei(ului) bat la unison. Calculul este foarte simplu: se adună toate cifrele care compun data dvs. de naştere. De exemplu, pentru o persoană născută pe 5.05.1974: 5 + 5+1+9 + 7 + 4 = 31=3+1=4. Deci, numărul dvs. este 4.

Calculaţi, în acelaşi mod, şi cifra corespunzătoare partenerei (ului) dvs. Apoi, căutaţi în tabel. Cifrele obţinute pentru el şi ea. La intersecţia lor veţi găsi un simbol.

Iată semnificaţia şi explicarea lor:

Soarele: Da, cine se aseamănă sa adună. V-aţi găsit perechea ideală. Iubiţi aceleaşi lucruri, gândiţi la fel şi lucraţi în acelaşi ritm. Este cu adevărat uimitor, dar să nu vă aşteptaţi la surprize.

O inimă: Modul dvs. de a lucra, de a gândi, este total diferit. Totuşi, vă puteţi înţelege, dacă amândoi veţi face mici eforturi şi unele compromisuri.

Două inimi: Aveţi totul pentru a putea fi fericiţi, profitând de diferenţele dintre dvs. vă puteţi antrena partenera(ul) într-o relaţie pasională.

Trei inimi: Sunteţi în top! Atracţia şi înţelegerea sunt puternice. Aveţi toate atuurile în mână şi nu vă este străin acest lucru. Profitaţi fără scrupule.

Punctul negru din partea dreaptă: Este semnul relaţiilor fierbinţi, debordante. Indiferent de natura relaţiilor armonioase, între dvs. şi partener(ă) există o atracţie sexuală irezistibilă.

untitled7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s