Consiliere on-line

Pentru cei care din diverse  motive nu pot ajunge in cabinet ofer consiliere on-line prin telefon, messenger sau e-mail.(0724878966; ciuperca_niculina@yahoo.com)

Cei care doresc pot face o programare la  adresa de mai sus  de unde pot obtine si  detalii asupra platii si desfasurarii sedintei.

6 comentarii la &8222;Consiliere on-line&8221;

 1. am nevoie de un sfat sunt indragostita de cineva care nu impartaseste deloc aceleasi sentimente pentru mine nu vrea sa isi faca obligatii fata de nimeni poate nu sunt singura din viata lui dar sunt topita dupa el si o stie sunt sigura si nu stiu ce sa fac nu am curaj sa renunt la el da mi te rog frumos un sfat k nu mai pot……

  1. Buna!
   As avea nevoie de mai multe detalii: ati avut o relatie si v-ati despartit, aveti o relatie si tu vrei sa te casatoresti cu el si el nu vrea sa se implice mai mult, cand spui ca nu impartaseste aceleasi sentimente te referi la faptul ca nu iti comunica verbal, sau ai si alte indicii, etc.
   In ce conditii te-ai indragostit de el? Presupun ca nu te-ai indragostit de o persoana pe care ai vazut-o pe strada si ti-a placut…..
   Am avut cazuri in care barbatul nu dorea sa se implice prea mult pentru ca avea in structura de personalitate niste elemente evitante care-l faceau sa-i fie teama sa-si asume responsabilitatea. Fiecare caz e unic si de aceea imi trebuiesc mai multe elemente.

 2. Bună ziua,

  Va rog să mă ajutați cu informațiile referitoare la preturile pentru fiecare tip de terapie : în cabinet sau on-line.
  Problema: cuplu proaspăt căsătorit, pericol de despărțire

  Va mulțumesc mult!
  Cu respect,
  Catinca

   1. Nr. şedinţelor este în funcţie de problemă, de cât de flexibili sunt cei doi, de modul de percepţie şi gândire al fiecăruia, de nr. de patternuri disfuncţionale, etc. Sunt cupluri care au avut nevoie de o şedinţă, dar şi cupluri, care au avut nevoie de 10 sau mai multe. De obicei după evaluare se poate estima, şi-atunci aproximativ, pentru că fiecare cuplu funcţionează diferit.

  1. In primul rând e nevoie de o evaluare a cuplului, care se face numai în cabinet.Tot în cabinet se fac primele şedinţe, consilierea on-line făcându-se în de-a doua fază, când cuplul începe să funcţioneze şi se monitorizează relaţia ca să se elimine orice obstacol care ar provoca recăderea. Preţuri: 100 ron cabinet/şedinţă, 80 ron online(telefon, e-mail, Mes – dovada cu platii înainte de intervenţie). Alte informaţii suplimentare la telefon 0724878966

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s