2 comentarii la &8222;Blog&8221;

 1. Buna Niculina..sunt un psihoterapeut la inceput de drum si am formarea pe psihoterapie sistemica de cuplu si de familie insa nu prea am cazuri (familii), si ma gandeam k poate ai mai multe idei decat mine legat de cum as putea sa gasesc clientii astia specifici. Unde as putea sa fac sapaturi..pt a prezenta oferta mea. Multumesc , Alina Nistor (Bistrita).

  1. Bună!
   E foarte important să citeşti cât de mult poţi pe tema terapiei de cuplu, pentru că dacă eşti bine pregătită fiecare client te recomandă la alţii. Cazurile nu se înmulţesc peste noapte, dar o să vezi că de la lună la lună şi de la an la an, lucrurile se schimbă în bine. Reclama plătită, uneori funcţionează, uneori nu, pentru că sunt mulţi care merg acolo unde au aflat că sunt rezolvări. Deci până la urmă foştii clienţi mulţumiţi te recomandă la alţii.
   Apoi e important ca oamenii să te cunoască, de aceea dacă ai ocazie mergi la diferite manifestări unde se discută probleme legate de familii şi te implici în discuţii, vii cu soluţii, etc.
   Ai site? Publică materiale care pot interesa oamenii, pentru că atunci când îţi citesc materialul îşi fac o anumită părere şi despre cel ce scrie.
   Eu în primii ani am mers în paralel şi cu serviciul şi cu cabinetul, până mi-am făcut un anumit număr de cazuri, pentru că altfel nu-ţi poţi permite să trăieşti numai din cabinet.
   Sunt multe de spus. Până la urmă rezultatele te recomandă. Fiecare client mulţumit îţi mai aduce pe cineva. Important e să pui suflet şi să crezi în ceea ce faci, pentru că dacă te gândeşti în primul rând la câştiguri, clientul te simte. Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s